DeFlakkering

DeFlakkering

Vanuit het vaste lichtpunt ( of dit lichtpunt nu aan de wand zit of aan het plafond) loopt deze verlichting met een draaiing naar de plaats boven het bureau.  DeFlakkering  overbrugt de afstand tussen het aansluitpunt en het midden van de tafel. DeFlakkering kan draaibaar gemaakt worden ( evenals de HogeC en de Dwarslicht)

Deze luchters of hang lampen worden altijd op maat gemaakt, met een daarbij gewenst aantal kapjes. Dit is meestal afhankelijk van de tafel afmeting.  Deze kapjes hebben een rechthoekige basis die naar boven vlamvormig worden

Deze Luchter geeft een uitstekende gerichte en goed dimbare halogeen verlichting op tafel. Ook leverbaar in gericht LED verlichting.

Prijzen vanaf  € 2200, – afhankelijk van kapjes, materiaal en uitvoering

Materialen

In dit voorbeeld wordt gebruikt gemaakt van de volgende materialen:
roestvrij staal, gekretst messing.
Ook leverbaar in combinatie met roestvrij staal met geoxideerd koper.

Voor een materiaal overzicht gaat u naar de volgende pagina.

 

Offertes

Daar wij alle verlichting met de hand op maat maken, is het van belang om enkele maten door te geven zodat wij een nauwkeurige offerte voor u kunnen opstellen. Eventueel aangevuld met enkele foto’s van de locatie.

  • De tafelmaat ( als de lamp boven een tafel komt te hangen)
  • De hoogte maat van de kamer
  • De afstand van tafelblad tot het plafond.
  • Indien het lichtpunt niet boven het midden van de tafel zit.

De afstand van het  midden van de tafel tot het lichtpunt ( horizontaal gemeten).

 

Art impressies

Om voor  U een duidelijk beeld te creëren van een nieuw of bestaand ontwerp. Kunnen wij desgewenst een 3 dimensionale impressie maken van de ruimte  met het gewenste ontwerp. Het maken van zo’n 3 dimensionale impressie kunnen wij U aanbieden vanaf  50 euro afhankelijk van de complexiteit, uitvoering en ontwerp.

 

Bestellingen, offertes en vragen

Verlichting ontwerpburo voor binnendingen pieter spruyt.